Servis i odrzavanje
Sve veći broj kompanija, posebno onih kojima IT nije primarna delatnost, odlučuje se za outsourcing pojedinih operacija.

Za preduzeća koja imaju 5 ili više računara sa ili bez servera kojima je bitno da računari (radne stanice) budu 100% u funkciji kao i server, sigurnost podataka, backup podataka u slučaju neplaniranih kvarova. Ovakva preduzeća mogu da funkcionišu u oba mrežna okruženja Workgroup-i ili Domenskoj mreži (Aktivni direktorijum). 

Mesečno održavanje se kreira prema potrebi ili zahtevima korisnika a pod tim mislimo na brzinu odziva, broj dolazaka, brzinu rešavanja problema ako je to moguće predvideti, daljinsku podršku, redovno (mesečno, nedeljno) održavanje računara, kvartalno ili šestomesečno čišćenje računara od prašine…

Mesečnim održavanjem računarske infrastrukture štedite novac i vreme. Ovom uslugom izbegavate situacije u kojima posao trpi zbog lošeg funkcionisanja računara, računarske ili mrežne opreme.

Na vaš zahtev ćemo uraditi analizu za vašu organizaciju i predložiti najbolje moguće rešenje u vidu mesečnog održavanja.

Ugovor o mesečnom održavanju podrazumeva brigu o vašem računarskom sistemu, pri čemu se nikakav dodatni rad ne naplaćuje.

 

Za sva pitanja možete nas kontaktirati na telefon: 064/844-1535 ili na e-mail: office@nts.rs